Preguntes freqüents

Si encara no trobes resposta estarem encantats d'atendre't al 900 85 08 08.

Què és Barsat?

Barsat és un sistema d'accés a Internet per satèl·lit.

Tindré cobertura?

Disposem de cobertura rural en tot Catalunya. L'antena parabòlica ha d'apuntar al sud, per la qual cosa es necessita una vista clara al cel en aquesta direcció.

Puc utilitzar la meva antena de televisió satèl·lit?

No. Les antenes de TV satèl·lit utilitzen un receptor unidireccional, és a dir, solament reben. El nostre sistema necessita d'un receptor-emissor que proporciona comunicació en tots dos sentits amb el satèl·lit.

Necessito algun programa perquè funcioni?

No. El nostre sistema funciona com qualsevol accés a Internet. Únicament haurà de tenir una targeta de xarxa en el seu ordinador configurada perquè obtingui la IP publica de forma dinàmica. Actualment tots els ordinadors disposen de fàbrica una targeta de xarxa i els sistemes operatius (Windows, Mac US, Linux) permeten la seva configuració.

Em puc connectar per Wi-Fi?

Sí, a partir del nostre mòdem pot instal·lar un router wifi neutre que doni cobertura sense fils al seu domicili. Consulti'ns pel router recomanat.

Puc instal·lar-me jo mateix l'antena?

Encara que el nostre sistema d'Internet satèl·lit té una instal·lació molt senzilla, ha de realitzar-se per un instal·lador autoritzat, ja que no podem garantir instal·lacions que no compleixen els nostres requisits.

Necessito disposar de línia telefònica?

No és necessari. El nostre sistema rep i envia les dades al satèl·lit.

Com s'aplica el consum de tràfic?

El tràfic es mesura en períodes de l'última hora, 4 hores, última setmana i últimes 4 setmanes.

Quina velocitat em garanteixen?

Eutelsat, proveïdora del servei, garanteix per contracte que rebrà almenys el 50% de l'ample de banda el 90% del temps.

Que ocorre si supero el límit de tràfic?

Si supera el límit de tràfic el sistema començarà a oferir menys velocitat. Passat cert temps si el nivell de tràfic està per sota del tràfic contractat el sistema recuperarà la velocitat habitual.

Puc canviar de pla en qualsevol moment?

Sí. Pot canviar de pla en qualsevol moment sense cap cost, solament amb canvi de tarifa. Pot passar a un pla superior o baixar a un pla inferior en qualsevol moment.

Puc jugar online?

En principi si, encara que els jocs online tipus Egoshooter necessiten d'un accés que tinguin un temps de resposta molt reduït. El satèl·lit en ser geoestacionari i estar situat a 36.000 quilòmetres de la terra amb el que el viatge d'anada i tornada té un retard d'uns 650 mil·lisegons, fent inviable aquest tipus de jocs.Sol·licitud d'informació Barsat

Si us plau envia'ns les teves dades i contactarem amb tu el més aviat possible. Estem també a la teva disposició el nostre al telèfon gratuït 900 85 08 08.

Enviar dades  | Avís legal Banda ampla rural satèl·lit