Requisits i instal·lació

Connecta el mòdem via satèl·lit al teu ordinador i accedeix a internet!

Ja ha arribat. Independentment d’on visquis, ja pots connectar-te amb al resta del món mitjançant Internet via satèl·lit. Podràs endinsar-te al món digital per relacionar-te o fer els teus negocis sense limitacions.

La instal·lació de Barsat és molt fàcil

Una petita antena parabòlica s'instal·la al exterior de casa teva, un instal·lador qualificat anirà al teu domicili. A continuació connecta el mòdem via satèl·lit a l'ordinador i ja està. No cal connexió telefònica. Després d'aquesta senzilla instal·lació, ja tens internet llest per fer-ho servir.

L’instal·lació bàsica inclou

  • Antena parabòlica de 77cm de diàmetre.
  • Mòdem.
Antena parabòlica i mòdem Barsat

Requisits per poder contractar el servei

Per poder contractar la banda ampla Barsat deus ser resident com persona física, institució o empresa amb adreça postal, domicili social o al menys un centre d’activitat a Catalunya.

No deus tenir un servei d'accés a internet de banda ampla i no tenir la possibilitat de contractar-lo:

  • Zones de no cobertura ADSL, Wimax o 3G.
  • Zones de cobertura teòrica ADSL, Wimax o 3G, però que per la ubicació de la instal.lació està fora de la cobertura efectiva i no disposa d’accés a serveis de banda ampla.

No deus de disposar d’un altre servei d’accés a internet de banda ampla via satèl·lit.Sol·licitud d'informació Barsat

Si us plau envia'ns les teves dades i contactarem amb tu el més aviat possible. Estem també a la teva disposició el nostre al telèfon gratuït 900 85 08 08.

Enviar dades  | Avís legal Banda ampla rural satèl·lit